А вас задовольняє стан доріг у Рівному? Десятки одиниць техніки, тони піщано-соляної суміші - міські комунальники кілька днів тому запевнили - готові навіть до найсуворіших морозів та снігу. Тоді як водії скаржилися на незадовільний стан доріг та затори.

6 грудня. Керманичі "Daewoo Lanos" та тролейбуса №2 не поділили дорогу. В результаті: "легкова" автівка пошкоджена, "рогатий" на узбіччі, його занесло на дорозі.

7 грудня - перший тиждень зими позаду. Їдемо вулицями Рівного дивитися в якому стані дороги нині. Виїжджаємо на перший маршрут і "душа радіє" - не слизько, посипали. Вулиці Соборна, Курчатова - добре. На Степана Бандери шляхи також в нормі, звична справа - затори. Водії маршруток ще кілька днів тому нарікали на комунальників, сьогодні їхньою роботою задоволені.

Керманичі тролейбусів кажуть, профільним службам треба постійно бути на поготові, мовляв "сани треба готувати влітку". А перший сніг для наших комунальників виявився неочікуваним.

Та й нині комунальники повинні ретельно стежити за станом доріг, певні водії "рогатого". От кому вже допекло, так це таксистам. Кажуть, громадський транспорт курсує наїждженим маршрутом. А спробували б заїхати на периферію.

Їдемо дивися. Вулиця Островського. Дорогу наче й посипали. Та сліди від протекторів автівок, свідчать, що тут кермувати нелегко. Щоб цю теорію спростувати чи підтвердити - проводимо експеримент. Наше авто рухається зі швидкістю 20 кілометрів за годину.

Водій загальмував,та зупинився не одразу. Тож на цій дорозі треба бути вкрай обережним. Підтвердженням цьому вантажівка, котра їде слідом. Що ж до до дворів біля багатоповерхівок, видно, що посипали. Та подекуди не надто ефективно. Висновки для себе кожен робить особисто. А ми тим часом готуємось до ще одного моніторингу шляхів Рівного, одразу після снігопаду.