Вже впродовж тижня погода радує нас морозним повітрям та рясними опадами. Тільки за останню добу висота снігового покрову збільшилась у середньому на 8 сантиметрів. Синоптики прогнозують така погода протримається впродовж усього тижня.

Від 3-ьох до 8-ми морозу вдень, і до мінусу 13 - вночі. Таких показників сягатимуть стовпчики термометру на Рівне нщині впродовж усього тижня. 19-го грудня навіть очікується 18 градусів морозу. Після свята температура повітря підніматиметься.

Однак, розслаблятися не варто, - радять синоптики. Цьогорічна зима буде сніжною та морозною.

Сніжній погоді рівняни поки що радіють, незважаючи на ожеледицю та проблеми у пересуванні містом.

Прогнозувати точну погоду можна на 5 днів, констатують синоптики. Тому, говорити про можливі екстремальні морози впродовж сезону, нині ще зарано. Якщо вони все ж не оминуть Рівне нщину, то працівники Територіального управління МНС готові розгорнути пункти обігріву.

Усі громадяни, які звернуться по допомогу у пункти обігріву, отримають не лише теплий притулок та гарячий чай, а ще й кваліфіковану медичну та психологічну допомогу. Подібна практика, за словами мнсівців, врятує не одне життя. Минулорічна зима забрала забрала життя більше 130-ти українців.