На сніданок обід та вечерю сира картопля, замість склянки води - жменя снігу. На чотири доби рівнянин став заручником сусідки. Жінка поставила у спільному коридорі гуртожитку двері, зачинила та поїхала з Рівного, а чоловіка, котрий там мешкає, не попередила.

Четверту добу рівнян Василь Котяш бачить вулицю тільки через вікно. Його цивільна дружина Галина Ковальчук пояснює, чоловік став заручником сусідки. Мовляв, та у спільному коридорі встановила двері і зачинила. А коханий пані Галини залишився з тієї сторони.

Чоловік додає, його ніхто не попередив, що встановлюватимуть двері. А на гуркіт не вийшов, бо нічого лихого не запідозрив. Бідкається, у блоці давно від'єднали комунікації, немає тепла, навіть санвузла. Усі чотири дні пан Василь харчується сирою картоплею, а сніг у нього - замість води.

Коли двері встановлювали, співмешканка Василя Котяша була у Дубні. Каже, й сама до пуття нічого не знала.

Одразу як повернулася - пішла до міліції. Каже, заяву прийняли, однак правоохоронці двері чіпати не стали - це справа виконавчої служби. На поміч приїхали рятувальники. "Заручника" вирішили визволяти через вікно. Кілька хвилин і Василь Котяш на волі, а точніше, на вулиці.

Тим часом, сусідка, яка і зачинила Василя, телефоном розповіла - поневолила не навмисно. Коли зачиняла двері, не знала, що хтось є в кімнаті. І взагалі це її приватна власність. І уявлення не має, як там опинився чоловік. Відомо, що сусіди ніяк не можуть поділити квадратні метри. На чиєму боці правда, з'ясовуватимуть вже міліції.