Сьогодні міліція України відзначає 21-річницю свого професійного свята. Напередодні у головному залі облмуздрамтеатру відбулися урочистості та святкування. Більше про професію, яка не завжди вдячна, але така необхідна для спокою і благополуччя громадян, у сюжеті.

Про вбивства, замінування, шахрайство та розбій цей чоловік знає чи не з перших уст. Генадій Юрчук ось уже шістнадцятий рік працює в органах внутрішніх справ. Починав з оперативного працівника, а сьогодні - полковник міліції, начальник слідчого управління та перший заступник начальника УМВС області. За його плечима чимало розкритих справ по гарячих слідах. Та скільки б часу не минуло, перша справа та перший робочий віїзд запам'ятались на все життя.

За важку, часто невдячну та складну роботу колеги називають Геннадія героєм нашого часу. Під його керівництвом розкрили найрезонансніші злочини минаючого року. Той в свою чергу скромно зазначає.

21-у річницю міліції працівники області відзначили напередодні урочистостями у головній залі облмуздрамтеатру. Нагородами та показом фільму про робочі будні не обмежились. Давали й концертні номери, демонструючи - серед міліції теж є таланти сцени. Усіх колег з професійним святом привітав очільник міліції. Про винагороди та злочинну ситуацію на Рівне нщині розповідає відверто.