Різнобарв'ям жанрів та широкою географією фото клуб рівненських фотомитців "Простір фото" всьоме звітує про річну роботу. Експозицію світлин відкрили вчора у готелі "Мир". Щоправда, це лише частина звітного матеріалу. Багато робіт знаходиться на виставках у різних містах України та закордоном у Чехії, Італії та Словаччині.

Шалена різноманітність жанрів фотографії - родзинка цьогорічної звітної виставки клубу. Свої роботи експонують тринадцять рівненських фотомитців. Це лише найсвіжіші світлини, відзняті на пленерах у Карпатах, Індії та Словаччині. Тому глядач не побачить жодного знайомого кадру. Віталій у клубі другий рік. Як сам розповідає - фотографує "вінегрет", тому і представляє різні роботи.

Робота клубу не припиняється. Звітують і заодно готуються до міжнародних конкурсів. Показують та обговорюють власні фото, планують роботу на наступний рік.

На виставку завітали і колеги, старші рівненські фотохудожники. Пан Олексій мистецтвом фотографії займається уже тринадцятий рік. Тому відверто ділиться власними враженнями.

Виставка світлин клубу "Простір фото" триватиме до дев'ятого січня.