58 вихованців Олександрійської школи-інтернату продовжуюють купувати одяг та взуття у рівненських магазинах. В рамках благодійної акції "Моя іграшка на ялинку", змайстровані дітьми ялинкові прикраси за 58 тисяч гривень придбали керманичі області та контролюючих і правоохоронних органів Рівненщини. За ці кошти сьогодні оновлювали свій гардероб 12 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Вихованка Олександрійської школи-інтернату Галина сьогодні придбала туніку, лосини та теплу кофтину. Приміряла, своїм вибором задоволена.

Можливість обрати за власним смаком теплий, та головне новий, одяг для багатьох дітей із цього закладу стало справжнім подарунком до новорічно-різдвяних свят.

Головне, що на новий одяг вихованці школи-інтернату заробили власноруч змайстрованими ялинковими прикрасами. В рамках акції "Моя іграшка на ялинку" їх придбали голови та заступники обласної ради і адміністрації. А також керівництво прокуратури, митниці, податкової адміністрації, фінансової інспекції, УСБУ, УМНС та УМВС. Сьогодні саме працівники міліції допомагали підліткам зробити правильний вибір.

Впродовж чотирьох днів вихованці закладу займаються "шопінгом" за закупівельними цінами у трьох рівненських магазинах. Сьогодні оновили гардероб 12 дітей. Власниця однієї з торгових точок говорить, ні хвилини не вагалась, коли запропонували допомогти дітям-сиротам і позбавлених батьківського піклування. А про збитки магазину, мова навіть не йде.

Та найприємніше те, що діти, які обділені батьківською опікою, любов'ю та увагою, завдяки цій акції знову посміхались.

Дивіться також: Діти-сироти заробляють на одяг та взуття, продаючи власні іграшки чиновникам