Нову інтерпретацію "Солом'яного бичка" покажуть у Рівненському академічному музично-драматичному театрі. Народну казку переписав актор театру Станіслав Лозовський у подарунок маленьким рівнянам до Нового року. Оповідь тепер стала більш повчальною. Її прем'єра відбудеться 25 грудня.

Казка про "Солом'яного бичка" отримала новий подих. Народна оповідь стала більш повчальною, подбав про це актор Рівне нського академічного музично-драматичного театру Станіслав Лозовський, й одночасно режисер вистави. Це вже його третя постановка казок. Цього разу дописав частину тексту. Бо надто жорстоким видався дід.

Казку гратимуть двома складами. Окрім артистів, задіяний і балет. За три дні до прем'єри актори отримали костюми й приміряли їх уперше.

Поки актори, задіяні у виставі, радяться й аналізують попередні репетиції, у холі театру уже інші репетирують дійство біля ялинки.

Дійство навколо ялинки присвятили здоровій їжі. Фрукти забавлятимуть малечу, а пустуни "апчихи" — страхатимуть.

На перший новорічний ранок дітлахів та їхніх батьків запрошують 25 грудня. Квиток коштує 20 гривень, дітям до 3-х років вхід безкоштовний. До прем'єри актори зберуться ще декілька разів на репетиції. Працювати над казками, кажуть, — одне задоволення.