Працівники ливарного заводу таким чином привертали увагу до проблем на підприємстві. Люди у відчаї і вимагали повернути заборговану зарплатню, якої не бачили майже рік. У цей час на трасі утворились кількакілометрові затори. А нетерплячі водії намагалися проїхати повз страйкарів.

Від часу перекриття транспортної артерії минуло кілька хвилин. А на трасі вже 7-кілометрові затори в обох напрямках. Півсотні працівників ливарного ходять туди-сюди. Водії ж чекають, коли це припиниться. Після півгодинної блокади у водіїв терпець уривається. Починають сперечатися з мітингувальниками.

Нерви водіїв не витримують, вони намагаються прорвати блокаду силоміць.

Але відчай мітингувальників сильніший. Люди тримають облогу. Не зважають навіть на правоохоронців.

Все чого хочуть – бути почутими, мати роботу і зарплату. Зароблених грошей, мовляв, вже майже рік як не бачили. Звертались і до районної, і до обласної влади. Дотепер дієвої допомоги від них не дочекались. Та на цей просте ніхто з можновладців не відреагував. Хочуть люди достукатися до столичних кабінетів, відтак заручились підтримкою нардепа.

Понад дві години зневірений люд тримав блокаду, в якій опинилися сотні таких ж простих водіїв та пасажирів. Трасу розблокували і вирішили йди до влади під поріг. Вже завтра підуть до облдержадміністрації. Якщо там вкотре не почують - знову блокуватимуть трасу.