Наполеглевості дівчинки, про яку ми сьогодні Вам розкажемо, можна тільки позаздрити. ЇЇ звати Настя Антонюк. Вона надзвичайно активна. Попри те, що дівчинка має діагноз ДЦП: відвідує театральний гурток, пише вірші ще й встигає мамі допомагати. Нагадаємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята. Запрошуємо поділитися і Вас своїм теплом З Настею Антонюк.

Насті Антонюк 11 років. Вона надзвичайно життєрадісна та активна: багато читає, з комп'ютерних ігор її цікавлять тільки розвиваючі. Дівчинка вже шостий рік поспіль відвідує театрально-мистецьку студію.

Окрім усього, дівчинка має літературний талант.

Школярка бере активну участь у різноманітних конкурсах, у неї чимало дипломів та нагород - це нині. А у рік і три місяці лікарі Насті поставили діагноз дитячий церебральний параліч.

Завдяки вірі та наполегливості батьків Настя вимовила і перші слова, і згодом зробила перші кроки. Хоча зізнаються, інколи було дуже важко - морально.

Настя вірить - її мрії здійсняться обов'язково. Впевнена, треба тільки вірити.

Якщо Ви хочете допомогти Насті Антонюк, чи просто бажаєте поділитися з нею душевним теплом, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".