Передноворічні дні завжди гаряча пора у батьків дошкільнят та молодших школярів. На святкові ранки дітям потрібно знайти карнавальні костюми. Традиційну компанію сніжинок, принцес, ведмедиків та зайчиків щороку доповнюють нові казкові персонажі. Діти вдало передають образи і супергероїв і дивакуватих тварин.

У середній групі НВК №37 зустрічають Новий рік. Щоб свято вдалося на славу - заздалегідь почали готуватися: вчили вірші, пісні, а ще обирали карнавальні костюми. Цьогорічна тема - іграшки. Тож і вбрання підбирали відповідне. Тут є бедрик, пінгвін з Мадагаскару, мушкетер, спайдермен. Дівчатка переважно - казкові принцеси та феї. Ілона Карпишина сьогодні сніжинка. Сукню дівчинці взяли напрокат за 80 гривень.

За 70 гривень, також напрокат, взяли костюм мушкетера для Назара Андрощука. Вбрання хлопчик обирав сам.

А чотирьохрічна Аня Мазурок сьогодні - новорічна цукерочка. Сукню для неї зшила мама за один вечір. На тканину та солодкі прикраси витратила 30 гривень.

Рівне нська дизайнерка Тетяна Блажкова на матеріали для пошиття своїх суконь витрачає щонайменше 150 гривень. Минулорічна білосніжка - гордість майстрині, адже оздоблена вишивкою ручної роботи. Але цьогоріч найбільшим попитом користуються коротенькі сукеночки. Тут і Феї, сніжинки, лисички і просто красуні.

Консультує дизайнерку у сучасній новорічній моді восьмирічна донечка Марта. Вона сама мріяла про образ Жасмін. Однак, через зайнятість підготувати цей костюм мама не встигла. Довелося стати відьмочкою.

Якщо ж новорічне вбрання дитині ви вирішили придбати, доведеться викласти від півтисячі гривень. Дизайнерка каже, є і дорослі відчайдухи, які замовляють собі карнавальний костюм. Це переважно образи демонічні та ангели.