4 роки білому кролику. Клуб рівненських фотомитців "White Rabbit" відсвяткував вчора день народження. Розпочали з відкриття підсумкової фотовиставки "Написане світлом". У галереї Купчинського на огляд виставили більше півсотні фоторобіт 13 учасників клубу.

Для учасників клубу фото - це не просто красиві якісні картинки. Це філософія і частинка душі у кожній світлині. Оксана - одна з найактивніших членів клубу, на виставці її робіт чи не найбільше. Вона прихильниця репортажної та соціальної фотографії, авторка психологічних портретів. Розповідає, що фото - це, перш за все, любов та творчість. Лише тоді - комерція.

На відкриття експозиції "Написаного світлом" прийшли й колеги - члени інших рівненських фотоклубів. Рукостисканням скріпили домовленість організувати спільний фотопроект. Окрім цього ділились враженнями та досягненнями у фотосправі. Уже третій рік поспіль "White Rabbit" входить до 10-ки найкращих фотоклубів України. Цього ж року "Білий кролик" зустрічає свій День народження значним досягненням: фотоклуб посів почесне, шосте місце у рейтингу двадцяти дев'яти клубів країни.

До виставки готувались серйозно, роботи відбирала спеціально створена художня комісія. Назву виставки "Написане світлом" підібрали теж не просто так.

Експозиція в галереї Купчинського триватиме до сімнадцятого січня наступного року.