Благодійна акція “Добро на Різдво”, ініційована Палацом дітей та молоді, триває. Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята. У Вас вже є можливість познайомитися з маленькими учасниками акції та поділитися з ними своїм душевним теплом. Сюжети про діток можна переглянути на сайті "Першого місцевого". Вже здійснилась мрія 13-ти річної Софії Гуриної.

Про ноутбук 13-річна Софійка мріяла вже давно. Однак, її родина не взмозі була виконати дитяче бажання. Усі кошти йдуть на лікування дівчинки. В 2008 році після багатьох обстежень, неправильних діагнозів і коми столичні лікарі виявили у дівчинки вірусний енцефаліт. Незважаючи на хворобу Софійка прагне добре вчитися та пізнавати навколишй світ. Власний комп'ютер у цій справі неабияк їй допоможе.

Взяти участь у благодійній акції "Добро на Різдво" керівництво однієї із компаній нашого міста вирішило не роздумуючись. Адже, дарувати подарунки завжди приємно, особливо дітям.

Пізніше Руслан Кеда пообіцяв дівчатам підключити ноутбук до інтернету, аби родина завжди була у курсі подій. Мама дівчат говорить, до останнього сумнівалась, що мрія Софійки здійсниться. Однак, коли як не перед Різдвом вірити у дива.

Тепер, коли ця мрія здійснилась, Софійка прагне лише одного - одужати та раз і назавжди забути про лікарні, пігулки та хвороби.