Наблизилися до здійснення мрії ще два учасника акції "Добро на Різдво". Кості Асєєву подарували кімоно, а Сашку Даневичу - піаніно. Адже один хоче стати чемпіоном із дзюдо, а інший знаменитим композитором. Чи сподобалися хлопцям подарунки, Ви побачите вже за кілька секунд. А ми нагадуємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята.

Нині семирічний Костя Асєєв радіє - йому подарували кімоно. Хлопчик півроку займається дзюдо, та вже твердо вирішив - у майбутньому стане чемпіоном. Наблизити його до здійснення цієї мрії вирішили в Інваспорті.

Кості подобається грати в шахи та шашки. Улюблений предмет школяра - математика. Та, дзюдо, розповідає мама хлопчика, найбільше його захоплення. Хоча оволодіння технікою дається нелегко, бо у Кості проблеми із зором.

Попри все, хлопчина дуже старається. Адже без наполегливості мрії не здійснюються.

Костя каже, у кімоно займатиметься ще самовідданіше. Впевнений, у цьому виді спорту він стане відомим.

А про мрію Сашка Даневича ми розповідали кілька тижнів тому. Хлопчина грає на акордеоні, хоче бути відомим композитором. Тож опановує і піаніно. Раніше, щоби пограти на клавішному Сашку доводилося проситися до сусідів, та нині це вже робить вдома. Йому подарували омріяний музичний інструмент.

Людина котра подарувала Сашкові піаніно свого ім'я називати не забажала. Варто зазначити, що охочих здійснити мрію хлопчини було кілька. Родина Даневичів дякує всім за турботу.

Особливі слова вдячності Тамара Даневич адресує Палацу дітей та молоді, який ініціював акцію "Добро на Різдво". Завдяки їй і здійснюються мрії дітей. Тим часом, Сашко ретельно вивчає піаніно, його ще поки не налаштували. І попри те, що почав хлопчина опановувати клавішний лишень три місяці тому - вже знає кілька композицій.

Якщо Ви хочете допомогти іншим учасникам акції "Добро на Різдво" чи просто бажаєте поділитися з ними душевним теплом, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".