Принаймні, так стверджують мешканці будинків на вулиці Костромській, по сусідству з якими є аптека. Рівняни звернулись до журналістів Першого місцевого з проханням з'ясувати що відбувається поблизу, адже вечорами навіть бояться виходити на вулицю. Звернення до міліції очікуваних результатів не дали.

Мешканці прилеглих до аптеки будинків бояться показувати своє обличчя, однак далі мовчати теж не збираються. Ось і ця жінка стверджує - неодноразово ставала свідком того, як молоді люди купляли лікарські препарати, які повинні відпускатися лише за рецептом. Його у них не було.

Рівняни розповідають, кількість людей залежних від певних препаратів, останнім часом збільшилась. До того ж, подекуди у під'їздах, біля смітників та просто серед двору, вони помічають використані шприци. Мешканці будинку стверджують - неодноразово звертались до міліції та викликали дільничого. Однак після його від'їзду все повторювалось. Потім за допомогою звернулись і до члена Рівне нського міськвиконкому.

Перевірити, чи інформація відповідає дійсності, з прихованою камерою до аптеки вирушила і знімальна група Першого Місцевого. Там зустріли двох молодиків, які намагались придбати препарат димедрол.

Власник аптеки відмовився давати будь-які коментарі на камеру.

Не на камеру пояснив, що для нього немає такого поняття, як наркомани. Є хворі люди, яких вони повинні обслуговувати. А те, що на вулиці біля аптеки мешканці знаходять шприци - проблема працівників ЖЕКу, які вчасно не прибирають. Розібратись у ситуації, що склалась, пообіцяв міський голова Рівного Володимир Хомко.

Андрій Бортнік ж запевняє, схожа ситуація і в декількох інших аптеках нашого міста. У зв'язку із цим один із народних обранців від Рівне нщини вже у понеділок планує подати запит до Міністра Внутрішніх Справ Віталія Захарченка з проханням провести перевірки аптек Рівного. Що з цього буде, покаже час.