Подарунки роздали, зі святами привітали. Впродовж місяця тривала Акція "Добро на Різдво". За цей час здійснились мрії майже трьох десятків дітей. Подарункові сертифікати, мобільні телефони, музичні інструменти - і це далеко не увесь перелік гостинців, котрі отримали учасники акції. Та важливіше відчуття душевного тепла.

Акція "Добро на Різдво" стартувала 19 грудня. Чи не щодня у ефірі Першого Місцевого ми розказували про мрії маленьких рівнян. І вже за місяць вони разом з ініціаторами акції підсумовують результати.

Не роздумуючи долучився до реалізації проекту і телеканал "Рівне 1".

Особисто знайомилась із кожною дитинкою - журналіст Анна Махно. Вона з екранів телевізорів розповідала про дитячі мрії. Говорить, кожна історія заслуговує на увагу. Тож вболівала за здійснення усіх мрій малечі.

Побачила маленького героя сюжету і зрозуміла, що цю мрію може здійснити. Чемпіонка Кубку світу з танців на візках Наталія Колесова закружляла у вальсі із 10-річним Олесем Самчуком. Тепер ще й дружать сім'ями.

Наближувати до здійснення мрій дітей, організатори акції планують і надалі. Цьогорічні її учасники вірять, що кожна мрія, якщо прикладати зусиль до її реалізації, - здійсненна.