Татова печінка та пожертви українців врятували маленького рівнянина. У чотири місяці Тимофійку поставили приголомшливий діагноз — цероз печінки. Хлопчик потребував термінової операції. Батько мав стати донором, оперецію обіцяли зробити безкоштовно, а от на дорогі медикаменти 160-ти тисяч гривень родина не мала. Через телебачення й газети батьки звернулися з проханням допомогти і добрі люди відгукнулися. Таку необхідну операцію із пересадки печінки Тимофійку зробили. Нинішній сюжет у циклі "Народжені в сорочці" про складні випробування, які маленький хлопчик переміг.

Тимофійко вже бігає й починає розмовляти. Батьки натішитися не можуть сином. А рівно рік тому вони були у розпачі. Лікарі приголомшили: син потребує термфінової пересадки печінки.

Сергій вирішив стати донором сину. У Київському інституті погодилися зробити безкоштовну операцію, але родина потребувала 160-ти тисяч гривень на дорогі ліки та реабілітацію. Такої суми батьки не мали, просили допомогти усіх небайдужих. Люди відгукнулися.

Сергій та Олена на Тимофійка чекали 18 років. Страшне випробування, радіють, залишилося у минулому році. Зараз, як і більшість батьків, переймаються що син погано їсть. Їх прооперували рівно 11 місяців тому, 23-го лютого. Операція пройшла успішно. За тиждень сина й тата перевели з реанімації до палати. А за місяць виписали додому.

Сергій, пригадує, дуже важко йому дався післяопераційний період. Але заради сина — готовий на все.

Тимофійко, кажуть батьки, після операції на очах став кращати, шкіра побілішала, пересаджена печінка функціонує нормально. Хлопчик тепер щоразу проходить медикаментозні процедури, лікарі постійно відбирають аналізи. Йому не можна хворіти.

Тимофійку не можна до садочка, попередили лікарі. І ще дуже довго він потребуватиме реабілітації. Батьки щасливі: їхня така бажана дитина нині грається й вчиться розмовляти. А у важкий період, який випав торік, їх підтримали та допомогли рідні, знайомі й зовсім незнайомі люди.