Це питання знову залишилось без відповіді на черговій сесії. Міські обранці вкотре відмовились голосувати в поіменному режимі, посилаючись на регламент. Коли громада міста зможе отримати інформацію про персональне натискання клавіш на пульті кожним депутатом?

Зібратися на чергову сесію депутатам Рівне ради виявилось не просто. На початку засідання зареєструвалось 36 міських обранців. Це роздратувало міського голову Рівного.

Після десятихвилинного очікування Володимир Хомко таки відкрив сесію. Окремі міські обранці просять, аби голосування відбувалося в поіменному режимі, мовляв громада міста має знати, як і за що голосують в Рівне нській міській раді.

Володимир Хомко не заперечує персонального голосування, проте каже, потрібно внести зміни до регламенту.

Вирішили депутати на черговій сесії звільнити "Трест зеленого господарства" від сплати за землю. Чому? Пояснює заступник міського голови Рівного.

За це рішення проголосували 43 депутати. Також до них з проханням дозволити розробляти проект на відведення земельної ділянки на вулиці Словацького звернувся Владика Макарій Митрополит Львівський Української Автокефальної Православної Церкви. Зараз за цією адресою - церква, яка значиться в документах як культова споруда Братства Андрія Первозванного.

Українській автокефальній православні церкві земельну ділянку виділили. Але чи погодяться з таким рішенням прихожани, невідомо.