Вже рік місто атомників лихоманить від конфлікту між міським головою та депутатами міськради. Обранці вже чотири рази висловлювали йому недовіру, але звільнити мера з посади ніяк не можуть. Внаслідок конфлікту місцеве самоврядування нині практично паралізоване. В ситуацію втрутились одразу троє чинних нардепів і один - минулого скликання.

Першою зупинкою у місті атомників стала прокуратура. Мовляв, саме за сприяння наглядача за законністю мер Сергій Анощенко, якому міські депутати чотири рази висловлювали недовіру, повернувся у крісло.

Після півгодинної перепалки народні обранці вже із прокурором вирушають на зустріч з міськими депутатами. Анощенка на робочому місці не застають, тож ситуацію обговорюють без нього.

Міські обранці збурились проти міського голови через його свавілля, земельні оборудки та неефективне використання бюджету. Мовляв, саме позиція Сергія Анощенка стала на заваді нормальному функціонуванню міської влади. Напевно, тому за недовіру голосували представники 7ми фракцій у міськраді, незалежно від політичної приналежності.

Вже два роки, через конфлікт в Кузнецовську паралізована робота виконавчої влади і комунальних служб. Адже в місті досі не сформований виконком, та й ключові посади не зайняті.

На свавілля мера, переконують народні обранці, силовики просто заплющують очі.

Надвечір на зустріч із народними та міськими депутатами Сергій Анощенко таки завітав, щоправда не на довго.

Покинувши зібрання Сергій Аанощенко відправився у кабінет міського голови Кузнецовська. Туди ж попрямували й депутати.

Добровільно покидати приміщення Анощенко відмовився. Нардепи викликали міліцію, міський голова тим часом радиться із кимось по телефону.

Правоохоронці прибули на місце, вивчили документи і пішли телефонувати керівництву. Вже за годину на місце прибули керівники місцевої міліції. Вдруге вивчили документи і після години перемовин - домовились. Сергій Анощенко робочий кабінет залишив.

До рішення Апеляційного суду у справі міського голови проти депутатів, які чотири рази висловлювали йому довіру, кабінет залишатиметься порожнім. У присутності керівників місцевої міліції і прокурора двері опечатали: одну поставили міські депутати, ефект закріпили своєю печаткою ще й троє нардепів.