З початку зими сталося 16 автопригод, де 3 людей загинуло і 9 травмувались через неналежне покриття доріг.

Одна з таких ДТП сталася на вихідних, у Дубенському районі. Автомобіль «Рено» занесло і він в’їхав у електроопору. Як наслідок 21-річна мешканка Дніпропетровська загинула.

Другого січня на цій же ділянці дороги загинула жінка та її 14 син. Родина киян поверталася з Карпат. Автомобіль занесло на слизькій дорозі. Саме через це, працівники ДАІ поїхали у Дубенський район, аби перевірити стан доріг. Побачене – вразило. Вантажівка лежить у кюветі. Джип повіс на транспортному перекритті. На щастя, цього разу ніхто не постраждав. Вина всьому ожеледиця та сніжно–льодовий накат. У дорожньо–експлуатаційній службі працівники ДАІ побачили лише 4 одиниці техніки, дві з яких стояло. Працівники «Дубенської ДЕД» виправдовуються, мовляв не працюють, бо нема чим.

54 приписи склали працівники ДАІ з початку зими на дорожні служби через неналежне утримання доріг. Втім, краще останні працювати не стали. Тому вартові доріг звертаються вкотре до водіїв, не сідати за кермо без необхідності при погіршенні погодних умов.