\Водії бідкаються, що деякими міськими шляхами проїхати взагалі неможливо. Через це іноді доводиться виїжджати на зустрічну, створюючи аварійні ситуації. Найбільше нарікать на вулиці Княгині Ольги та Київську.

Нещодавно рівненські водії скаржилися на неналежне прибирання шляхів від снігу. Тепер розуміють, то були квіточки. Шофери зізнаються, засніженими дорогами їздити було подекуди навіть ліпше, аніж нинішніми - із ямами.

Вулиця Київська нині нагадує залізницю, їдеш наче рельсами. На Княгині Ольги оминути вибоїну - то справжнє водійське мистецтво. Яма тут, а ямка там. Віртуози намагаються проїхати поміж заглибленнями в дорозі, а ще виїжджають на зустрічну смугу. А що робити, кажуть, машину шкода. Як кермо не крути, та не завжди вдається всі ями оминути.

Останнім часом клієнтів на шиномонтажі побільшало, їхні автівки стали жертвами вибоїн на дорозі. Полагодити одне колесо коштує тут від півсотні до трьохсот гривень. Тисячі доведеться викласти водієві за нові, бо деякі диски та покришки відремонтувати не можна.

Щоби тримати рівненські дороги у гарному стані треба близько тридцяти мільйонів гривень щороку, каже начальник міського шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук. Минулоріч їхній структурі на капітальні та поточні ремонти вулиць виділили практично ушестеро менше. А деякі шляхи не лагодили капітально ще з радянських часів. Що буде в 2013-му поки не знає. Щодо ям, то автолюбителям ще доведеться їздити вибоїнами, поки асфальт не висохне.

Коли потеплішає, в міськШЕУ планують ямковий ремонт і на вулиці Княгині Ольги. Нині в управлінні складають програму ремонтних робіт, на основі якої виділятимуть бюджетні гроші. Їх, як і щороку, вкладуть у міські дороги, а от результат покаже наступна весна.