У Рівному дорогою на роботу, просто в маршрутці медсестра затримала злодія. 23-річна Тетяна не знайшла гаманця у своїй сумці і одразу визначила, хто із пасажирів його поцупив. Обшукати підозрілого чоловіка дівчині допоміг водій цієї ж маршрутки. Виявилося, що злодій працював із напарником. І чоловіки вже мали "здобич" — кілька чужих гаманців.

Медсестрі Тетяні дякують правоохоронці. Вона у маршрутці затримала кишенькового злодія.

Як усе було, розповідає водій того автобусу.

Чоловіки затиснули Тетяну. Ніби нічого підозрілого. Бо був ранок, близько 8 години, і людей у маршрутці їхало чимало — саме час добиратися на роботу.

Те що вона вчасно й швидко зорієнтувалася, допомогло повернути гаманець із півторасотнею гривень. Щоправда, він уже був у кишені спільника, котрий встиг вискочити із маршрутки.

За перший місяць нового року до міліції із заявами, що їх обікрали у міському громадському транспорті, звернулися 19-ро рівнян. У 9-ти випадках злодіїв знайшли. Трапляється, пасажири самі забувають свої речі. Щоб знайти їх, звертатися можна до профільного управління.

Шанси зростають, коли пасажири пам'ятають хоча б колір маршрутки. Номерні знаки - то рідкість, додає профільний начальник. Пообіцяв він і грамоту вручити до дня автомобіліста водію, який сприяв медсестрі затримати кишенькового злодія. Юрій про це ще нічого не знає. Хоча допомагав дівчині, решта пасажирів, каже, мовчали.

Свою допомогу він вважає нормальною поведінкою. А рішучу медсестру називає геройкою.