27 вродливих, довгоногих та талановитих. Вже відомі імена претенденток на звання "Міс Рівненщина-2013" у V ювілейному обласному конкурсі краси. Обирали їх ще з грудня з понад сотні панянок. Перед фіналом, як і годиться, належно себе презентували, заодно показали колекцію одягу від Андре Тана.

Їх обирали ще з грудня. З понад сотні панянок найвродливішими визнали 27. Претендентки на звання "Міс Рівне нщина-2013" презентують себе у всій красі. Дефілюють впевнено та граційно, демонструють принади. Дівчата чи не в один голос запевняють - на конкурсі задля участі.

І лишень дехто зізнається, прийшли на конкурс краси виключно за перемогою. І інший результат їх не влаштовує.

Презентували себе, а заодно показали колекцію одягу від Андре Тана. Демонструють трендові спідниці, блузи, костюми, а ще сукні. Для більшості учасниць роль моделі не нова.

Уважно спостерігають за дефіле члени журі. Жанна Піддубна для себе вирішила - до фіналу конкурсу краси фаворитів не обиратиме. Та вже визначила, що формуватиме її думку.

Жодного припущення не має, хто з дівчат цьогоріч стане переможницею, організатор конкурсу Вікторія Дембіцька. Впевнена, конкуренція буде шаленою. Бо кожна учасниця "знає собі ціну", і вміє гідно себе піднести.

Однак, вибороти титул "Міс Рівне нщина-2013" зможе лише одна красуня. Хто вона, стане відомо на фіналі конкурсу 15 березня. Його вестиме співак Арсен Мірзоян. І звичайно, переможниця представлятиме нашу область на загальнонаціональному конкурсі краси.