Відзначити їхню роботу приїхали керівники обласної служби цивільного захисту. Також рятувальники провели профілактичну роботу серед населення Костопільщини щодо попередження виникнення пожеж у житловому секторі.

Костопільщина є «рекордсменом» по створенню місцеві пожежних команд на Рівне нщині , їх тут аж тринадцять. У 2012 році зусиллями сільських вогнеборців в районі було ліквідовано 34 пожежі та врятовано майна на десятки тисяч гривень. Виділяється на фоні інших Великомидська сільська рада. До їх частини після капітального ремонту повернувся пожежний автомобіль.

Усіляко сприяє розвитку місцевих пожежних команд і районна влада. Хоча, кажуть чиновники коштів на цей рік виділено не багато.

Після вручення нагород кращим сільським головам та пожежним командам рятувальники відправились у рейд. Мешканцям Костопільщини розповідали про основні заходи безпеки в побуті та порядок дій у разі виникнення пожежі.

Особливу увагу в цій роботі рятувальники приділили одиноким малозабезпеченим громадянам похилого віку та багатодітним родинам. З такою категорією населення за ініціативи начальника ТУ МНС у Рівне нській області Володимира Оглоблі рятувальники не лише проводять профілактичну роботу, а й надають допомогу у повсякденних життєвих справах.

Рятувальники запевняють: вони і надалі вживатимуть всіх заходів щодо попередження виникнення пожеж у житловому секторі.