Танцювальне шоу "MJ" знову повертається у Рівне. Це шоу присвячене пам'яті короля поп-музики Майклу Джексону. Вперше повну версію глядачі побачили влітку у Рівненському міському палаці дітей та молоді. Учасники шоу, а це професійний танцювальний колектив «Light Dance Company», учні і випускники школи сучасної хореографії вирішили знову порадувати своїх прихильників.

Останні приготування перед великим дійством. Вже цими вихідними "MJ" знову потішить глядачів, та збере на одну сцену початківців та досвічених артистів. Співатиме вже традиційно Юлія Тимочко. Каже - для неї це честь, тому до живих концертів починає готуватись заздалегідь.

Наймолодших учасників шоу завжди по-сімейному підтримують старші колеги, розповідає соліст «Light Dance Company» Сергій Сорокін.

Танцюють на сцені і молоді мамочки. Кажуть, танці це усе їх життя, тому вдало поєднують виховання малят та репетиції у шоу.

Постановник шоу Наталія Сторожук радіє відданості своїх вихованців. Каже "Золотий склад" трупи буде на сцені і навіть кордон їм не завадить.

Переглянути танцювальне шоу "MJ" запросили друзів з інших міст, та професіоналів, аби ті оцінили їхню роботу. Своїм постійним глядачам знову обіцяють заряд позитиву, та нестримної енергії наприкінці зими.