Абітурієнти поспішайте! До кінцевого терміну подачі документів на складання зовнішнього незалежного оцінювання залишається менше тижня. У нашій області вже зареєструвалися понад сім тисяч осіб. Є й такі, кому за рішенням регламентної комісії у реєстрації відмовили.

Хочете цьогоріч складати зовнішнє незалежне оцінювання? То поспішайте - документи прийматимуть до 5 березня. Нині на Рівне нщині зареєструвалися понад сім з половиною тисяч абітурієнтів. Більшість для оцінювання обрали українську мову та літературу.

Сьогодні в нашій області регламентна комісія відмовила в реєстрації вісімнадцятьом особам. Якщо ж абітурієнт вже зареєструвався, проте хоче внести зміни, новий комплект документів разом з отриманим сертифікатом на складання ЗНО потрібно надіслати до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти до 19-го березня. Поміж тим, серед охочих скласти оцінювання є і минулорічні випускники.

А 23 березня вже стартує пробне тестування. На участь у ньому зареєструвалися понад три тисячі абітурієнтів Рівне нщини.

Пройти тренувальне онлайн тестування можна на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Спеціалісти радять абітурієнтам не зволікати, а нині сумлінно готуватися до складання зовнішнього незалежного оцінювання.