"Чоловічий бенефіс" знову привітав рівнянок з днем весни, краси та кохання. Концертна зустріч традиційно відбулася у міському палаці дітей та молоді. Чоловіки знову підготували масу сюрпризів та несподіванок, усе заради прекрасних панянок. У глядацькій залі палацу не залишилось жодного байдужого жіночого серця.

Вечір, коли на сцені Палацу дітей та молоді виключно сильна половина людства - не що інше, як «Чоловічий бенефіс». Вітальне дійство, присвячене дню 8-го Березня, вперше провели минуло року. Цьогоріч вирішили не відмовлятися від чудової нагоди привітати та показати свою любов й повагу усім рівнянкам. Розпочинають, як і годиться для шоу, з барабанного супроводу, щоправда інсценованого. Продовжують не менш гучно та фєєрично.

Пан Василь – ведучий та режисер-постановник вечора. Розповідає, в програму концерту включили лише найкращі номери. Заразом підготували і декілька прем’єр.

Зокрема, на вечорі гурт Ot Vinta вперше дарує рівнянкам свою акустичну програму з інтригуючою назвою "Пілотка». Грають як нове, так і знайоме у поєднанні з звучанням екзотичних музичних інструментів.

З сцени чоловіки шлють вітання ритмічними па, пластикою тіла та музикою. Все – задля задоволення прекрасної половини людства. Виступають злагоджено, динамічно та професійно. За цим, розповідать організатори, місяць активних репетицій та близько року підготовки й відбору концертних номерів.

Вітальне шоу триває не одну годину, де усім коханим, мамам, дружинам, донечкам та бабусям окрім здоров’я та усіляких гараздів бажають... Діана Білоконенко, Володимир Захаров, Новини Рівного