На трасі Рівне-Луцьк проблема на проблемі. Якщо зранку, за інформацією водіїв, вона була перекрита через ДТП та негоду. Нібито на одному з підйомів перекинулася фура. То по обіді дорогу перекрили протестувальники - працівники ливарного заводу. Їх на проїжджу частину вийшло близько п'ятдесяти. Люди вкотре вимагали виплатити їм заборгованість із зарплатні. Працівники ливарного заводу в обіцянки чиновників вже не вірять і кажуть - готові вдаватися до радикальніших дій, якщо влада вкотре до них не дослухається.

Дорогу перекрито. Працівники ливарного заводу вкотре вимагають виплатити їм заробітну плату. Чесно зароблених грошей люди не бачать вже другий рік.

Окремі водії проблему перекритої траси вирішували по-своєму.

Такі маневри вдавались не всім. Працівники ливарного налаштовані рішуче, якщо їм не виплатять зарплату готові йти до кінця.

За годину перекриття дороги на людей з чиновників ніхто уваги не звернув. Варто нагадати що й попередні обіцянки влади досі не виконані.

Дивіться також: Трасу Рівне - Луцьк понад 2 години блокували страйкарі , Працівники ливарного заводу знову пікетували Рівне нську обласну адміністрацію