25 квітня у програмі "На часі" говорили про розвиток мотоциклетного спорту на Рівненщині, зокрема у Корці. Гість прямого ефіру Андрій Шувалов, тренер, президент автоклубу "Фортуна - Корець".

Ведуча Руслана Броновицька.

Ведуча: Коли зародився мотоциклетний спорт на Кореччині?
Андрій Шувалов: Мотоциклетний спорт у Крці зародився ще на початку 80-х років минулого століття. Десь у 90-х роках він занепав. Нині ж, вже два роки наш клуб намагається відродити мтоткрос. Так як цей вид спорту у нашому краї тільки відроджується, то членами клубу є здебільшого ветерани. Втім, зараз ми проводимо набір молоді до лав клубу. Варто зазначити, що є дуже багато охочих молодих людей займатися цим спортом. Проте ми поки що не можемо прийняти усіх бажаючих — фінансування не дозволяє. Основні витрати приходяться на нову техніку, запчастини, паливо-мастильні матеріали.

В: А де взяли гроші на заснування клубу і відродження мотоспорту?
А.Ш.: Нам допомагають місцеві депутати. Вони нам і грошей дали і земельну ділянку для облаштування траси виділили. Крім цього, допомагають і прості люди.

В: Чи приймаєте ви участь у спортивних змаганнях?
А.Ш.: Так. Наприклад, 9 травня ми прийматимемо особистий кубок Федерації мотоспорту України. Крім цього, приймаємо у часть і у інших змаганнях. Також плануємо провести обласний чемпіонат з мотокросу.

В: Чи є майбутнє у мотоциклетного спорту?
А.Ш.: Якщо буде підтримка з боку влади, то, на мою думку, у будь-якого спорту є майбутнє.