Конфлікт виник на ринку "Перелесник" в мікрорайоні Ювілейний. Демонтувати кіоск приїхали державні виконавці за рішенням суду, однак виконати присуду так і не змогли. Торгова точка поки залишилася на місці - із суто технічних причин. Водночас, і судова тяганина, як виявилося, ще не завершена, оскільки підприємці - власники кіоску - так просто здаватися не збираються.

Саме за ось цей кіоск і виник конфлікт між підприємцем та керівниками ринку "Перелесник". Стоїть контейнер тут з 2001-ого року. З 2007-го, коли змінилося правління ринку, за цю торгову точку почалася справжня війна. Підприємець відмовилася платити оренду, мотивуючи це тим, що нове керівництво "Перелесника" є нелегітимним.

В підтвердження своїх слів Тамара Поліщук показує документи, з яких видно, що кримінальну справу за підроблення печатки, проти керівництва ринку дійсно відкривали. Правління базару всі звинувачення підприємця спростовує. Розповідає, кримінальну справу тоді закрили. Проте зараз є рішення суду, за яким Тамара Поліщук має заплатити за оренду місця на ринку.

Виконувати рішення суду приїхали державні виконавці, але демонтувати кіоск виявилося не просто.

Втім, підприємець здаватися не збирається. Тамара Поліщук вже подала апеляцію на попереднє рішення суду і сподівається, що її торгову точку не демонтують.