Нові дизайнери, тенденції весняно-літнього сезону, та прем'єрні колекції - усе це показали рівненським модницям та модникам. Сьомий сезон FashionTime порадував відвідувачів різними стилями та поглядами на моду.

Мода на вишиванки набирає ще більшої популярності. Цього разу нову колекцію рівненської майстрині Зої Романової демонстрували журналісти. Вперше модну подію у Рівному відвідали львівські дизайнери. Кажуть, організація показу вражає масштабами, сподіваються, що їх колекції глядачі вподобають.

Діловий україно-європейський стиль завжди залишається на висоті. Його вперше демонструють відомі медіаобличчя Рівного. Цьогоріч подія набула ще й міжнародного значення. Адже, свою аристократичну колекцію ділового одягу представила дизайнерка Гражина Сакалаускєне з Литви. Нині вона сподівається на продовження ділових стосунків.

А ось як одягнути маленьку принцесу, показала рівненська майстриня Тетяна Блажкова. На подіум вона випустила півтора десятка красунь у капелюшках. Впевнена, це писк сезону.

Дизайнери та представники торгових марок переконані - усе, що нині було на подіумі, можна сміливо одягати. Міні і максі, епатаж і класика, головне залишатись індивідуальним і деколи експериментувати.