На Рівненщині довибори відбудуться. Навіть незважаючи на те, що не вистачає грошей. У цьому впевнений голова Обласної виборчої комісії Іван Долганський. Про агітаційну кампанію кандидатів та порушення виборчого законодавства під час проведення дострокових виборів на прес-конференції розповіли представники громадянської мережі "Опора".

Понад двісті тисяч гривень не вистачає територіальним виборчим комісіям для проведення виборів у п'яти округах Рівне нської області. Незважаючи на це, голова ОВК Іван Долганський запевняє - вибори відбудуться.

Нагадаємо довибори до Рівне нської обласної ради відбудуться вже цієї неділі у п'яти виборчих округах. Це міста Костопіль і Кузнецовськ, Гощанський і Демидівський райони та в частині міста Рівне . Громадянська мережа "Опора" вже почала моніторинг виборчої кампанії і зафіксувала перші порушення законодавства.

Між тим, до обласної виборчої комісії вже надійшли перші скарги від кандидатів на проведення агітації своїми конкурентами. Найбільш активним поки є Демидівський район.

Цікаво що кандидат від влади і від опозиції на довиборах у Демидівському районі є кумами. У громадській мережі "Опора" закликають всіх, хто голосуватиме у п'яти округах прийти на вибори, адже поки активісти прогнозують низьку явку.