Вчора у Рівному відбувся Бал Унікальних Можливостей. Кілька місяців підготовки, навчання азів хореографії відомих рівнян та костюми, музика, декорації. Усе це заради одного феєричного вечора.

До Міжнародного дня танцю, який святкують 29 квітня, Мистецьке об'єднання "Едельвейс" влаштувало справжній танцювальний БУМ. Бал Унікальних Можливостей згуртував професіоналів у танці та любителів. Свої хореографічні здібності на сцені Палацу культури показували відомі рівняни. Хтось із них мав танцювальне минуле. Цей танець Тарас Максименко вже виконував, щоправда у дитинстві. А сьогодні, вийшовши на сцену, не лише отримав квиток у минуле, але й відчув величезну відповідальність, адже виступає майже вдома.

Директор телекомпанії "Рівне 1" Віктор Данилов ніколи не займався танцями. Участь у БУМі для нього є хореографічним дебютом. Обрати саме цей танець вирішив після мандрівки у Грузію.

Свій професіоналізм і багаторічну роботу на сцені демонстрували вихованці Мистецького об'єднання "Едельвейс". Масові постановки, танці у різних стилях та яскраві костюми були справжньою окрасою цього вечора. На БУМі вражали не лише танцями, але й музикою. Відомі хіти звучали у виконанні симфонічного оркестру "Brevis". А деякі танці поставилені спеціально для виконання разом із оркестром. Також на БУМі виступив рок-гурт "ФЛАЄР", а любителям оригінального мистецтва показали піскову анімацію. Танцювали на БУМі усі, навіть глядачі. Організатори вирішили навчити кільком простим танцювальним рухам усіх присутніх і пообіцяли зробити БУМ щорічним.

Учасники Танцювального БУМу