Він ні на день не розлучається з пензлем та мольбертом. Вже створив більше сотні картин. А невдовзі презентує персональну виставку. Юний рівненський художник Стас Мельничук готує власну експозицію.

За мольбертом з пензлем в руках Стас Мельничук проводить по 8 годин на день. Його муза - це навколишній світ. Натхнення черпає з усього: зірок, квітів, тварин. Свої картини спершу створює в голові, потім наносить фарби на полотно. А почалося все кілька років тому.

Стас створив вже більше сотні картин. Його роботи визнавали кращими на численних конкурсах: міських, обласних, республіканських, міжнародних. Твори юного художника представлені навіть у музеях Рівного і Здолбунова. Нині митець готується до персональної виставки. Зараз пише "Поле тюльпанів".

Це 16-та картина для експозиції. Всього планує створити тридцять. Тож попереду кілька місяців клопіткої, та все ж приємної для нього роботи. Стас розповідає, найприємніше коли його твір покращує комусь настрій.

Стас Мельничук сподівається, що так буде і після персональної виставки. Бо по-іншому, без мольберта, фарб і пензлів свого життя не уявляє.