А все через те, що поруч не було жодних пожежних вододжерел. Воду довелося підвозити з двох кілометрової відстані.

Пожежа спалахнула ввечері у одному з будинків дачного кооперативу «Городищенський», що знаходиться в селі Городище, Рівне нського району.

Родина вечеряла. Відчули запах диму. Коли вийшли то побачили, що горить дах будинку. Гасити пожежу приїхали 5 пожежно-рятувальних автомобілів та майже 30 рятувальників.

Майже дві години пожежу гасили. А все через відсутність поблизу джерел водопостачання. Голова садового дачного кооперативу «Городищенський» у телефонній розмові розповів, що у них і справді немає пожежних гідрантів, але натомість є ставок, звідки можна брати воду для заправки пожежних автомобілів. Втім рятувальники кажуть, дана водойма взагалі для цього не пристосована. Та й ставком його важко назвати. Глибина лише 30 сантиметрів.

Поки рятувальники міряли глибину водойми – погорільці носили згорівші речі. Попередньо причиною пожежі є коротке замикання електропроводки на горищі. Люди лише перед Великоднем зробили нову покрівлю у будинку. Затратили 35 тисяч гривень. Бідкаються, де знову брати гроші на ремонт.