Рівному День Перемоги відзначили бронетанковим парадом. Ветеранів вшанували під час традиційних загальноміських заходів – параду та мітингу на Дубенському кладовищі. Святкові заходи розпочалися з покладання вінків і квітів до пам’ятника «Загиблим за Україну».

Попереду колони - військова техніка. Святковий парад очолили УАЗи, всюдихідні УРАЛи з далекобійними гарматами, установки «Град», БТРи та зенітні комплекси «Оса».

Більшість ветеранів вже традиційно підвозять на автомобілями та маршрутними автобусами. Хоча були й такі, що йшли у святковій колоні.

По-солдатськи марширували в цей день і юні рівняни.

Хода завершилась мітингом на військовому меморіалі кладовища "Дубенське". Дістатися туди автомобілем виявилось не просто. Ще з восьмої ранку 9-го травня працівники ДАІ перекрили рух транспорту центральною вулицею Рівного та Дубенською, якою прямувала колона.

На території, якою заборонено рух, чомусь виявилось чимало чиновницьких автомобілів. Можливо заїхали туди ще о сьомій тридцять ранку. Мітинг на військовому меморіалі кладовища "Дубенське" розпочався з виступу гурту "Лісова пісня".

Продовжили урочистості виступи чиновників.

А завершився покладанням вінків та квітів.

І лише після того, як чиновник роз'їхались, ветеранів повезли на святковий обід, а решта учасників дійства розійшлися, біля меморіалу відслужили молебень за душі загиблих у Другій Світовій війні.