Від учора більшість рівнян залишились без гарячої води у кранах. Така історія повторюється із року в рік. Однак цьогоріч "блага цивілізації" містян позбавили раніше, аніж зазвичай. Традиційно гарячу воду відключають улітку. Чому так сталось, коли відновиться гаряче водопостачання та про що ще говорили на черговому засіданні міськвиконкому?

Відучора гаряча вода зникла у домівках рівнян, які обслуговує "Теплотрансервіс". "Рівне теплоенерго" та "Еско" ще мають ліміти газу, тому споєживачам, яких обслуговують ці підприємства, пощастило більше. Така ситуація нині по усій країні, - говорить володимир Хомко.

Лунали на виконкомі і приємні новини. Зокрема, про перевиконання бюджету Рівного за перший квартал.

Однак, містяни це навряд чи відчують. Адже, від такого перевиконання Рівне отримає лише "дірки від бублика".

Говорили і про святкування. Гулятимуть випускні вечори в ніч з 1 на 2 червня у ресторанах та кафе старшокласники до 6 ранку. Щоправда, лише у тих закладах, які розміщені не у житлових будинках та без алкогольних напоїв в меню. Що ж стосується надання дозволів на продовження роботи закладів суб'єктів підприємницької діяльності, то далеко не усі їх отримали. У одному податкова виявила, що працює лише одна людина, що нереально. А в другому - оплата праці робітників - менша за мінімальну. Тому довше працювати вони не будуть.

Засідання виконкому пройшло швидко і без суперечок. Ймовірно, тому що міський голова поспішав ще у парк Молоді, в народі "Лебединку". Вирушав туди, щоб разом із фахівцями вирішити, як захистити лебедів та качок, яких планують випустити на озеро. Адже, неодноразово птахів, коли ті виходили на берег, ловили собаки. Щоб цього не повторювалось частину озера, можливо, обнесуть парканом. За 10 днів, обіцяють, пернаті будуть на водоймі.