І справа вже дійшла міліції. Чоловік стверджує, його чотирьохрічному сину не надали своєчасної медичної допомоги, коли хлопчик травмував щелепу. Ба більше, про інцидент навіть батьків не повідомили. Натомість, у дитсадку такі закиди відкидають. Мовляв, дитина, якщо і травмувалася, то деінде.

Нині чотирирічний Андрій активно грається, має добрий апетит і не скаржиться на самопочуття. А ще кілька тижнів тому його батьки не на жарт були занепокоєні, розповідає тато хлопчика. Каже, того дня прийшов забирати сина з дитсадка дещо раніше, аніж зазвичай, о шістнадцятий годині. Та здивувався, дитина доти не прокинулася після обіднього сну. Коли ж Андрія розбудили і привели до батька...

Батько каже, одразу відвів сина до медсестри дитсадка. Однак її не було на робочому місці. Тоді вони рушили до поліклініки. Вже там дитину направили до хірурга.

Того ж дня батько написав заяву до міліції. У дитячому ж садку своя правда. Те, що у чотирирічного Андрія була припухлість на щоці, вихователі дитини підтверджують. Однак, кажуть, немає жодних причин вважати, що травму хлопчик отримав у закладі.

Старша ж медсестра, котру батько Андрія звинувачує в халатності, обурена. Розповідає, того дня і справді від'їжджала, але по роботі, здавала необхідні звіти в управління освіти. Та поміж тим, стверджує, на місці була інша медсестра, яка таки оглядала хлопчика.

Де хлопчик травмувався і чи надали йому в дитсадку належну медичну допомогу нині з'ясовують правоохоронці. Тим часом, Андрій продовжує відвідувати цей дитячий заклад. Проте, його батьки готують документи для переведення дитини в інший.