Хореографічні колективи Рівного вступили у "Битву міста". Це шоу-конкурс, мета якого об'єднати всі напрямки танцювальної творчості на одній сцені. Вік учасників значення не має, так само не важливо професійна команда чи аматорський. Позмагатися вирішили півтора десятки рівненських танцювальних колективів.

Вікторія та Катерина - учасниці Зразкового ансамблю сучасного танцю "Діалог". Їм по 14 років. Та за плечима танцівниць вже десятки конкурсів. На черзі "Битва міста". Дівчата кажуть, трішки хвилюються, однак в собі впевнені.

А це колектив "I can choose". Хлопці - аматори, вуличні танцівники. Розповідають, прийшли на конкурс задля цікавості. Та перемога не завадила б.

Загалом на "Битву міста" зібралося чотирнадцять рівненських команд. Всі учасники різного віку, рівня підготовки та танцюють у різних стилях. Нині вони змагаються за місце у півфіналі.

А визначає найдостойніших компетентне журі: заслужені діячі культури і мистецтва, педагоги, хореографи. За якими критеріями оцінюватимуть, кажуть, визначили заздалегідь.

У підсумку до півфіналу "Битви міста" увійшло 8 колективів. За звання найкращого команди змагатимуться 25 травня.