Рівнянин Олександр Рудик розповідає, говорив по телефону, як до нього на автівці під"їхали невідомі та почали заламувати руки та бити. Це підтверджують і випадкові свідки, котрі вибігли на крики про поміч. Коли ж люди взялися викликати правоохоронців, нападники показали посвідчення працівників міліції.

Ці шрами Олександру Рудику залишилися на згадку від зустрічі з працівниками міліції 9-го травня. Тоді близько 7-ої години вечора, розповідає чоловік, йшов вулицею Брюлова та розмовляв по телефону, за кілька метрів від нього рухався ще один незнайомий йому молодик з пивом в руках. Аж раптом до них під'їхав автомобіль.

Як це було, бачили кілька місцевих, однак говорити що-небудь на камеру відмовляються. Зголосилися розповісти лишень двоє, та й то своїх облич не показують. Кажуть, бояться розправи тих самих правоохоронців.

Люди кажуть, правоохоронців все одно викликали. Ті відвезли чоловіків до міського відділу міліції. Вже на Пушкіна, розповідає Олександр Рудик, отримав ще одну порцію стусанів.

Мати Олександра побачила сина вже вдома. Каже, не могла стримати сліз.

12-го травня Олександр Рудик зняв побої. Потому написав заяву до відділу внутрішньої безпеки. Нині матеріали справи вивчають у прокуратурі.

Тим часом, Олександр Рудик сподівається, що справедливість таки візьме гору. Поміж тим, в прокуратурі зазначають, з початку року, жодна справа про побиття правоохоронцями суду не дійшла, бо такі факти не знайшли підтвердження.