Звісно у тих, хто досі її мав. "Рівнетеплоенерго", яке ще поки подає гарячу воду частині обласного центру, відмовилось робити це надалі. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, якщо б підприємство продовжило працювати далі, тобто обслуговувати споживачів, воно б збанкрутувало.

Не виселяти з Народного дому обласну організацію Спілки письменників України попросила депутатів міськради голова організації Лідія Рибенко. Письменників попередили про розірвання договору позички приміщення і попросили звільнити його до 31 травня цього року. Лідія Рибенко заявила, що виселити їх хоче нардеп-"свободівець" Олег Осуховський.

Тепер вже депутат Рівне нської обласної ради Олексій Бучинський інформацію про виселення письменників саме Олегом Осуховським спростовує.

Хто винен у ситуації, міські обранці не з'ясовували. Почали погрожувати народним депутатам України.

В результаті депутати вирішили створити спеціальну комісію. Її очолив Олександр Лащук. Міський голова Рівного Володимир Хомко каже, пропонував народним депутатам багато місць для своїх приймалень, проте останні чомусь зациклились саме на Народному домі.

Вникатиме у паперові справи відтепер журналіст першого місцевого Павло Шамшин. Він замінив Олексія Бучинського, який на проміжних виборах став депутатом обласної ради. Новоспечений міський обранець вже обіцяє активно боротися з корупцією у Рівне раді.