65 сьогодні мало б виповнитися талановитій артистці розмовного жанру Тамарі Куропатенко. Проте, її ювілей відзначають вечором пам'яті. Жінка пішла з життя минулого року. Рівняни пам'ятають її як незмінну ведучу концертних дійств Рівненської філармонії, як артистку, з першим словом якої глядацька зала завмирала. Вечір вирішили не лише присвятити, а й наповнити лише улюбленою музикою Тамари Куропатенко.

Серцевий напад поставив крапку на життєвих та творчих планах Тамари Куропатенко. Жінка не дожила до свого ювілею лише рік. Уродженка Білорусі, вона понад тридцять років служила сценічним словом українській культурі та мистецтву.

Колеги пригадують, пані Тамара не просто вела, а грала концерти. Талант актриси було важко не помітити, з першими словами у залі наставала цілковита тиша. Нехай вечір і пам'яті, та програму концерту склали не сумну.

До симфонічного оркестру приєднався і син пані Тамари. По мистецькій стежині батьків не пішов. Та творчість, каже, у крові.

За життя талановита ведуча, чудова колега та людина, що присвятила себе мистецтву, не мала жодних відзнак та нагород. Відтак, вечір пам'яті вирішили зробити благодійним. Кошти за квитки підуть на встановлення пам'ятної плити на могилі Тамари Куропатенко.