30 травня у Рівному відбувся концерт гурту "Океан Ельзи" у рамках стадіонного туру. Всього заплановано 27 концертів у різних містах України. Які флешмоби для улюбленого гурту підготували рівняни?

Стадіонний тур – це завжди складніше та дорожче, але це набагато приємніше, запевняють Океанівці. Не кожне місто має великий майданчик, щоб зробити фан-зону, проте у кожному місті є стадіон, де можна зібрати тисячі прихильників гурту «Океан Ельзи».

Надворі темніє, а у фан-зоні стає ще гарячіше. Усі чекають виходу на сцену «Океану Ельзи».

У Рівному до приїзду «Океану Ельзи» ретельно готувалися. Прихильники влаштували флешмоб на пісню «Джульєта»: випускали червоні кульки у вигляді серця. Океанівці старання оцінили.

На концерті звучали пісні із нового альбому «Земля», який «Океан Ельзи» готував 3 роки. Як запевняють учасники, це не великий термін, враховуючи, що гурт постійно гастролює. На одну із нових композицій «Коли навколо ні душі» Святослав Вакарчук попросив усіх помовчати. Ця тиша створила неймовірну атмосферу, адже «Океан Ельзи» - це не лише драйв, але й лірика. Також звучали пісні «Друг», «911», «Susy» із попередніх альбомів.

Під час виконання композиції "На небі" у руках прихильників з'явилися голубі стрічки. Це ще один флешмоб, який підготували рівняни. Пісня із нового альбому, проте її текст вже вивчили напам'ять. Тож уся фан-зона, а це більше трьох тисяч людей, співала в один голос.

Святослав Вакарчук радо спілкувався із шанувальниками. Дуже часто спускався на подіум біля сцени, аби бути ближчим до них. Неймовірна енергетика, шалений драйв та романтична лірика - усе це подарував Рівному "Океан Ельзи". Це потрібно було відчути.