Музична освіта нині у моді. 130 випускників 1 червня отримали сертифікати про закінчення музичної школи ім. Миколи Лисенка, а на їхні місця попросилося у півтора рази більше. Вправлятися зі смичком та клавішами хочуть навчитися і дівчатка, і хлопчаки.

Це їхній перший дорослий випускний. Школярі музичної школи імені Миколи Лисенка отримали свої сертифікати. Навчалися гри на інструментах хто 5, а хто 7 років.

Тепер, на випускному, про час присвячений музиці не шкодують. Навпаки — починають сумувати за дитинством та пригадують свій перший урок.

Цього року сертифікат про закінчення музичної школи отримали 130 випускників. Та на вакантні місця попросилися уже у півтора рази більше. Займатися музикою нині — модно.

Афіші її учениці Наталії Пасічник розклеюють по усіх європейських столицях. Її гра на фортепіано полонить серця. Те що учні стануть всесвітньо відомими, каже вчитель, у перші роки навчання передбачити складно.

Як складеться майбутнє, не загадує нинішня випускниця Еліна Главінська. Але мрію пов'язати своє життя з музикою має.

Хто ще думає про музичну освіту для дітей, то стати учнем школи ім. Миколи Лисенка можна буде уже наступного року. Цьогоріч іспити закінчилися останнього травневого тижня.