А все для того, щоби популяризувати здоровий спосіб життя. Олімпійський день проводять вже більше десяти років. Як і зазвичай, сьогодні розважалися на славу: бігали на дистанції 50 та 500 метрів, вболівали, а ще отримували призи.

Та найбільше зібралося спортсменів-дошкільнят: шикуються на старті та вболівають за друзів. І вперед долати! Одні чимдуш біжать, інші - горлають в підтримку.

Серед перших прибіг п'ятирічний Сашко Наумов. Це й не дивно, каже, бо тренується щодня: у дитячому садку з друзями то наввипередки, то в квача ганяє.

Рівнянка Алла Михайлівна прийшла підтримати онучку Уляну. Тепер задумується, чи не бігти й самій, та вже наступного року. Гарний приклад, був би.

Не задумувалась, а твердо вирішила долати п'ятисотметрову дистанцію Галина Патій. Взяла участь, в так званому, забігу серед ветеранів.

У Рівному Олімпійський день проводять вже більше десяти років поспіль. Так прагнуть популяризувати здоровий спосіб життя.

Для забігу сьогодні зареєструвалися більше семисот рівнян. Та організатори закликають усіх рівнян, займатись спортом щодня, щоби наступного року показати ще кращі результати.