Вже кілька днів у Рівному живе слониха, вона приїхала на гастролі разом з цирковою трупою. Справжнього слона рівняни можуть побачити не лише на арені цирку, а й просто на вулиці. Тварину перед початком циркового дійства випускають погуляти.

Слонисі 52 роки, розповів наглядач. Живуть індійські слони 65 -70 років. Її вага біля п'яти тон, у день вона з'їдає 300 кілограмів харчів. Для неї купують сіно вже на місці, де гастролюють. Цю моркву Ліла смакуватиме вже після виступу на манежі. Друзі Володя та Ілля, гостю вже бачили і знають, чим можна її пригостити.

Два слони, які виступали у Рівному минулого року, нині гастролюють у Білорусі. Ліла, розповіли у цирку, дружелюбна, полюбляє купатися та гратися з дітьми. У неї є друг кінь. З ним вона на манежі не розлучна. Щодня на слона приходить подивитися чимало дітлахів. Батьки також радіють, адже не завжди побачиш, як на вулиці слон танцює.

Вже тридцять років працює зі слонихою заслужений артист Угорщини. Щоправда, Ліла у цирку вже пів століття. До мандрівного життя звикла. У неї власна фура зі всіма зручностями, води та харчів вистачає. У Рівному Ліла з друзями буде до кінця червня. Куди поїдуть потім ще не знають.