26 спортсменів у півсотні школах області навертають до спорту дітей та підлітків. Легкою атлетикою, плаванням, кігбоксингом, дзюдо, боксом зацікавлюють уже протягом 2-х місяців. Уроки від чемпіонів провели п'яти тисячам дітлахів по усій області. Рівненським досвідом зацікавилися й у інших областях. Проект народився після озвучених Президентом соціальних ініціатив. Кожна область має тепер звітувати, як навертає школярів до спорту й здоров'я.

Жінка-боксерка небачена дотепер дивина практично усім, хто відпочиває в оздоровчому комплексі "Електронік". Її м'язи вразили усіх. Дівчатка й собі про такі тепер мріють, дуже потрібна річ, стверджують.

Техніку дівчатка вловили нальоту. Тепер думають записатися до секції з боксу. Навернути школярів до спорту. Таке завдання озвучив Президент декілька місяців тому. Будувати майданчики й спортивні школи — дорого, бідкається керівник Рівне нщини. Тому шукали альтернативу. Так і народилася ідея майстер-класів "Розминка від чемпіона".

Та якби спортсмени не погодилися долучитися до цього проекту, чиновники теж змогли б показати багато цікавого.

Вони й не думали відмовлятися, бо такі майстер-класи цікаві і їм самим. Плюс, це можливість поспілкуватися зі своїми шанувальниками.

Вони шаленіли не тільки від майстер-класів, ще просили автографи, спільне фото, й помірятися м'язами.

"Розминка від чемпіона", переконані її автори, стане гарними поштовхом дітлахам. Й вони проситимуться до спортивних секцій.