Сучасні мотоцикли, грубі шкіряні куртки та білі весільні сукні. Таким незвичним поєднанням вражали рівнян вчора. Парад наречених уже втретє стає родзинкою святкування Дня молоді. У супроводі байкерів та спортивних авто 70 наречених пройшлися центральною вулицею до Театрального майдану.

Від Покровського Собору до Театрального майдану. З сигналами, вигуками та вітаннями 70 одружених та щасливих рівнянок прямують до центру міста.

Цьогоріч, як і минулого, весільний кортеж - далеко не вишукані лімузини. Спортивні авто та залізні коні з байкерами - ось що припало до душі організаторам та учасницям Параду. Після такого пробігу, діляться, емоцій не позичати.

Наречені зізнаються, приємна ностальгія за святом весілля є. Тому одягнути білу сукню другий, а той третій раз - не єдина причина взяти участь.

Парад наречених проводять практично у всіх найбільших містах України. У Рівному ж організатори вирішили змінити концепцію. На фінальному дефіле наречені демонстрували не лише весільне вбрання, а й зачіски та макіяж. Учасницям "пудрили носики" професійні візажисти та перукарі, тим самим змагаючись за першість у майстерності. Об'єднала всіх одна тематика. Цьогоріч - це наречена квіткового раю.

Шоу-програма тривала понад 2 години. Окрім танців та дефіле наречених рівнянам дарували музичні номери та показ одягу від місцевих дизайнерів. Ідея на проведення наступного Параду в організаторів уже визріла. Планують його в етнічному стилі.

Дивіться також: Шістдесят наречених пройшлися центром Рівного