Читати книжки від відкритим небом запрошує літня читальня від Обласної бібліотеки, що на вулиці Короленка. Крім читання відвідувачам пропонують взяти участь у майстер-класах та забавах. Така читальня працює не перше літо, проте цього року дещо змінили місцерозташування та аудиторію.

Так починаються заняття у літній читальні. Дітей сьогодні зібралось з десяток. З ними забавляються, проводять майстер-клас з квілінгу, а головне - читають книжки. Діти ж зізнаються - найбільше люблять слухати..

Читальня працює щовівторка та щочетверга до кінця літа. Сьогодні уже вдруге з мамою на заняття прийшов Назар. Йому лише 3 роки. Сам ще не читає, а от порозглядати дитячі енциклопедії хлопчику якраз в пору.

Таку "відкриту" читальню проводять не вперше. Однак, цього року вирішили перенести її на траву. Кажуть, приємніше для ніг. В запропонованій підбірці здебільшого художня література та найсвіжіші надходження з відділу абонементу.

Тому поки з дітьми займаються вихователі - батьки, бабусі та дідусі можуть переглянути "сезонну" літературу про садівництво та городництво.