Їй 82, йому 86 і вони знають, що таке справжнє кохання. Разом були у засланні в Сибірі, на чужині виховували дитину, не мали права повернутись до рідного міста. Та незважаючи на усі життєві негаразди та труднощі рівняни Володимир та Ганна Кулії зберегли справжні почуття. Сьогодні їх родина святкує 60-тирічний ювілей. На діамантове весілля подружжя прийшло за благословенням до Свято-Стефанівської церкви.

Він поважно крокує, а вона тримається за його міцну руку. І так вже 60 років. Володимир Мануїлович та Ганна Олексіївна Кулії на своє діамантове весілля поспішають до храму за благословенням. Вони познайомились у Томську на засланні ще в 1953 році. Певно, це було кохання з першого погляду, адже молода дівчина одразу запримітила стрункого та кремезного юнака, який приїхав до міста.

Привітати пару приїхали діти, онуки та правнуки. Їх донька Мирослава, розповідає у родині головою є батько, однак мама -шия. Усе життя вони прожили у мирі та любові один до одного.

На сорок років подружнього життя пара обвінчалась у Балтіморі Сполучених штатів Америки, на 50 - благословляв отець Даниїл у Свято-Стефанівській церкві, до нього ж прийшло подружжя і на 60 років.

Формулу щасливого сімейного життя подружжя вже давно вивело. Своїм досвідом охоче ділиться із нашою знімальною групою.

На запитання журналістів чи не згасло за 60 років їх кохання - сміються.

А Ганна Олексіївна, додає якби не кохали, стільки років разом не прожили б.