Зрізана вишня котрий день не дає спокою жителям вулиці Князя Романа. Вони повідомили про це телеканалу у рубриці "Народний репортер", що на нашому сайті. Розібратися у ситуації вирішили наші кореспонденти. Вони з'ясували , що у ході запланованої чистки вулиці від сухих дерев та гілля працівники міського тресту зеленого господарства прибрали і плодове дерево. Мешканці ближніх будинків запевняють - воно було зеленим. Чому вишню зрізали - не розуміють.

Пантилей Горчак як завжди дорогою на дачу зупинився випити кави. Та, розповідає,автомобіль у затінку припаркувати не вдалося.

Вишня росла тут давно. Місцеві мешканці розповідають, колись у неї влучила блискавка. Дерево розкололось на три частини, дві з яких залишились зеленими. Зрізали ж вишню під корінь чотири дні тому працівники міського тресту зеленого господарства. З того часу обурення жителів не втихає.

Документів не було. І це, запевняють спеціалісти, норма. Дерево було аварійним. Повністю струхла серцевина та одна третя дерева. Якщо ж чистка не аварійна, а санітарна, омолоджувальна чи формувальна - документи готують заздалегідь. Горе-вишню прибрали, та місце наразі не пустує. Пеньку від роду чотири дні. І він, як свідчить залишене сміття, уже збирає компанії.